Завршена регистрација
Почитувани,

Рокот за регистрација за гласање од дома за лицата кои се со решение за изолација за времена на предстојните парламентарни избори заврши на 08/07/2020 во 23:59.

Со почит,
Државна изборна комисија.

10/29/2020 6:13:21 AM